avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere actiune in anulare a somatiei de plata
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere actiune in anulare a somatiei de plata

Buna seara

Am si eu cateva probleme legate de cerere in anulare a somatiei de plata :

1) care este temeiul juridic pe care se formuleaza ( ART 8 OG 5/2001) ?, mai pot fi invocate si altele ?
2) actiunea in anulare se formuleaza cam asa "S.C..... in temeiul art... din OG 5/2001 solicita casarea sentintei Nr..... pronuntata de... in dosarul .... si anularea somatiei de plata pentru urmatoarele motive..... In dovedirea actiunii depun urmatoarele inscrisuri..." ?
3) La suma calculata in somatia de plata se mai poate adauga cheltuielile de judecata ? se mai poate pune la aceasta suma si alte penalitati pana la finalizarea actiunei ?
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2011
iacobliviu, utilizator

Alte discuții în legătură

Actiune anulare conform og 5/2001! La primul termen la o somatie de plata conform OG 5/2001, mi s-a respins cererea de amanare pentru angajare de aparator. Se poate asa ceva? Poate cineva sa ... (vezi toată discuția)
Actiune in anulare o.g. 5/2001 chimardan chimardan Buna seara tuturor , am o speta care efectiv nu mai stiu cum sa o iau, daca exista cineva care se pricepe la OG 5/2001 privind somatia de plata , va rog din ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata og 5/2001 - adminisbilitate creanta marilyn31 marilyn31 Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva daca pe OG 5/2001, in baza unui contract de prestari servicii neachitat de un debitor persoana fizica, se admit si ... (vezi toată discuția)