Buna seara tuturor , am o speta care efectiv nu mai stiu cum sa o iau, daca exista cineva care se pricepe la OG 5/2001 privind somatia de plata , va rog din suflet sa imi spuneti cum poate debitorul si ce motive poate invoca el si dupa ce criterii poate admite actiunea in anulare un judecator care sunt motivele pentru anulare somatie de plata dupa ce a fost ADMISA !
Multumesc enorm !
Am inteles deci in concluzie am o somatie admisa si debitorii sunt obligati sa achite suma in 30 zile , au facut cerere in anulare si motiveaza ca sentinta este nelegala ca precum nu a fost citat legal invoca autoritate de lucru judecat nu recunoaste semnatura atat in contract cat si in factura sunt astea motive de admitere cerere in anulare ?
Multam fain !
si sunt admisibile tot ce invoca ei ( debitorii ) ? nu exista un temei dupa care judeca judecatorul ? Multumesc ! ca asa cum spuneti poate chiar sa i se admita cererea in anulare
Bun , treaba sta in felul urmator , debitorii garanti au decedat si au fost introdusi in cauza mostenitorii lor legali acestia au fost obligati in solidar sa achite suma dar unul din ei a facut cererein anulare si critica sentinta ca nelegala si netemeinica vor expertize grafologice , martori etc , eu am mai depus prin fax noi probe inscrisuri astfel incat tribunalul sa mentina sentinta legala si temeinica invoca diferite lucruri eu ca probe am mai depus si factura fiscala de transport emisa de transportator care atesta efectuarea livrarii marfii si cea mai grea dovada cred eu ca consta in faptul ca debitoarea principala o societate nea trimis o comunicare ca atesta si certifica si recunoaste debitele care le are catre noi deci art.1 din og. 5/2001 este indeplinit, poate imi dati o mica pre pronuntare , multumesc!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Competenta
gritosu
Incheierea prin care se declina competenta de catre judecatorie catre tribunal intr-un dosar privind o somatie de plata pe OG5/2001, poate fi atacata dupa ... (vezi toată discuția)
Recurs proces
cantemir
Am primit sentinta de la un proces civil la care nu ne-am prezentat
Obiectul fiind o x societate cerea prin instanta emiterea unei ordonante de plata cu ... (vezi toată discuția)