Buna seara? Am urmatoarea problema : cumpar un apartament prin programul prima casa, apartament mostenit de fiu in urma decului tatalui, dar intabularea pe numele fiului nu este inca facuta; platesc avans si facem antecontractul, iese intabularea la 10 zile dar pe un alt numar de strada decat cel pe care se afla apartamentul, aflam de la proprietar ca , cadastrul este facut pe numarul corect numai restul actelor au un alt numar de strada, solutie: solicitare de primarie a confirmarii de numar postal si refacerea cadastrului si atuturor actelor. Eu acum sunt putin confuza apartamentul pe care-l cumpar nu se afla, de fapt, la numarul care se regaseste pe antecontract, mostenire si contract c-v anterior, nefiind familiarizata cu aceste tipuri de acte, la ce ar trebui sa mai fiu atenta? Ce acte suplimentare sa mai cer? multumesc foarte mult pt un eventual raspuns
Solicitati un certificat de nomenclatura stradala .... in acesta ar trebui sa se mentioneze: "imobilul fost situat in str. ___, nr ____, urmare a redenumirii si/sau renumerotarii se afla in prezent situat pe str. ____, nr. ____".
Adresa sediu ong
pilo1
Adresa sediu ONG
Buna ziua, sunt pe cale sa imi deschid o asociatie cu sediu social la mine acasa, si acum abia am realizat ca am informatii aparent ... (vezi toată discuția)