avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat un apartament în Oradea. Pe actul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat un apartament în Oradea. Pe actul de vânzare-cumpărare ...

Am cumpărat un apartament în Oradea. Pe actul de vânzare-cumpărare este trecut pe strada Costaforu, pe coala funciară a imobilului este trecut Str Profesor Gheorghe Costa-Foru, pe foaia funciară individuală este trecut str Costaforu. La Poliție, la buletine ni s-a spus că nu există strada Costaforu.Am căutat la Primăria Oradea, pagina arhitecților, nomenclator stradal, există numai strada Profesor Gheorghe Costa-Foru. I-am cerut notarului să facă corecturile necesare și ne-a spus că a scris cum a dorit dânsul. Cei de la cadastru ne cer să mergem la primărie să cerem dovadă din nomenclator că stăm pe strada Profesor Gheorghe Costa-Foru, pentru întăbularea individuală! În ce bază pot eu cere ceva de la Primăria Oradea?! Nu putem să ne facem buletine, nu putem beneficia de pensii, taloane de pensie pentru că am locuit în alt oraș și trebuie să ne aducem dosarele de pensionare în Oradea. Ce trebuie să facem?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 19:19, 21 Septembrie 2021
Trebuie sa cereti un certificat de nomenclatura stradala si adresa, gasiti aici o cerere in acest sens: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nomenclator stardal IM2S4U IM2S4U Daca o strada este scoasa de pe nomenclatorul stradal al orasului ce e de facut? Casa este pe o strada care nu mai apare in nomenclatorul stradal. Am acte ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor. am achizitionat o locuinta pe o strada privata ... Leo. Mihai Leo. Mihai Am nevoie de ajutor. Am achizitionat o locuinta pe o strada privata pe care am acces atat pedestru, cat si cu auto, conform certificarii unui notar public. Am ... (vezi toată discuția)
Adresa corecta contract vanzare cumparare ioanabozgan ioanabozgan La cumpararea unei locuinte,pe contractul de vanzare cumparare,ce adresa se trece: cea dupa buletin,care corespunde cu certificatul de nomenclatura ... (vezi toată discuția)