avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită suspendare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

suspendare executare silita

o societate comerciala care a solicitat suspendarea activitatii pe o perioada de 3 ani la Registrul Comertului, beneficiaza in aceasta perioada si de suspendare la executarea silita a creantelor datorate la bugetul general consolidat?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 16:21, 9 Ianuarie 2011
Parerea mea este ca nu ,oricum suspendarea executarii silite o pronunta instanta art 300 si 403 cod de proc. Civ.
multumesc pentru raspuns.
datoria nu are treaba cu faptul ca v-ati suspendat activitatea.
Ea trebuie platita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silitã în timpul suspendãrii activitãții societãții?! Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Buna ziua. Am o dilemă ce poate o soluționez prin intermediul dvs. Chestiune este : O societate (SRL) poate fi urmărită silit pentru niste bunuri ... (vezi toată discuția)
Hotarare executare silita redactata gresit nordsat nordsat Buna ziua, Ca urmare a neachitarii ratelor la un credit de nevoi personale in euro, am ajuns in situatia de executare silita atat eu cat si sotia mea care ... (vezi toată discuția)
Organ competent executare silita dan_co dan_co Buna ziua. Printr-o hotarare judecatoreasca definitiva, pronuntata intr-un dosar penal, in care [u]o institutie publica[/u], [b]finantata integral de la ... (vezi toată discuția)