Buna ziua,
sunt o viitoare mamica si ma intereseaza ce se poate face in urmatoarea situatie. Sunt profesor si lucrez la doua scoli, una in sistemul de stat (unde sunt titular cu norma intreaga) si una in sistem privat, unde am 7 ore pe saptamana (sunt angajata pe perioada determinata si platita cu ora). Doresc sa-mi iau concediu pentru cresterea copillului timp de un an de zile; fiind intr-un astfel de concediu as putea lucra in continuare la scoala particulara, fara sa afecteze acordarea indemnizatiei pentru cresterea copiluliu? Care sunt conditiile legale si ce trebuie sa fac in acest sens?
Multumesc si astept raspunsul dvs.!
Plata indemnizatiei se suspenda incepand cu luna urmatoare celei in care beneficiarul realizeaza venituri supuse impozitului si copilul nu a implinit varsta de un an, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap.
Prin urmare, pe perioada CCC nu puteti realiza venituri supuse impozitului pe venit.
Indemnizatie
SinghMadalina
Sunt la scoala si in acelasi timp si lucrez , dar am ramas insarcinata. Dupa nastea copilului in afara de cei 2 mil alocatie si 6 indemnizatie, mai iau si ... (vezi toată discuția)