avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intrebare

Buna ziua!As dori sa ma interesez de un lucru:traiesc ín Ungaria,vreau sa ma casatoresc.Am divortat ín septembrie 2010 si am nevoie de o stampila pe hotarírea de divort,ca decizia e irevocabilá.Sunt grav bolnava de inima si m-as interesa daca se poate rezolva prin posta.Sa trimit hotarírea. Va rog frumos sa ma ajutati daca se poate.
Cel mai recent răspuns: zitazi , utilizator 08:21, 5 Ianuarie 2011
Se poate trimite si prin posta o cerere, insotita de hotarare, pentru a se mentiona pe ea ca este definitiva si irevocabila. Anexati la cerere o chitanta emisa de Primarie cu 2,00 lei taxa judiciara de timbru si un timbru judiciar de 0,15 lei si o expediati pe adresa Judecatoriei care a pronuntat sentinta de divort, cu confirmare de primire si le solicitati sa vi-o trimita ulterior tot prin posta !
Va multumesc pentru raspuns,dar va rog sa-mi spuneti taxele astea pot plati si in forinti in Ungaria ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de cerere pentru legalizarea și investirea cu formulã executorie a unei sentințe civile cristianbobocel cristianbobocel Buna ziua, Imi poate spune cineva ce anume trebuie sa contina o cerere de legalizare a unei hotarari de divort pronuntata in 2008 si daca documentele ... (vezi toată discuția)
Acte necesare elibarerare hotarare de divort definitiva saaa saaa Buna ziua, Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva. Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)
Definitiva si irevocabila goldfish goldfish cum procedez ca sa obtin pentru o hotarare, sa fie scris pe ea, mentiunea [b]definitiv si irevocabil?[/b] mentionez ca de 1 an nu s-a facut nici apel, nici ... (vezi toată discuția)