avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model de cerere pentru legalizarea și investirea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Model de cerere pentru legalizarea și investirea cu formulã executorie a unei sentințe civile

Buna ziua,

Imi poate spune cineva ce anume trebuie sa contina o cerere de legalizare a unei hotarari de divort pronuntata in 2008 si daca documentele necesare se pot trimite prin posta din strainatate.

Cu multe multumiri
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2012
cristianbobocel, utilizator
Cererea nu este foarte complexa insa va trebui sa fie insotita si de o taxa de timbru de 2,00 lei precum si de un timbru judiciar de 0,15 lei.
Putin probabil ca hotararea sa va fie comunicata in strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare zitazi zitazi Buna ziua!As dori sa ma interesez de un lucru:traiesc ín Ungaria,vreau sa ma casatoresc.Am divortat ín septembrie 2010 si am nevoie de o stampila pe ... (vezi toată discuția)
Legalizare hj raluca_m2007 raluca_m2007 Buna ziua, Pentru legalizarea unei HJ emise de judecatoria Deva pot trimite cererea si documentele necesare prin posta? Mentionez ca sunt din ... (vezi toată discuția)
Legalizarea hotararii judecatoresti MagdaPopa MagdaPopa As vrea sa stiu care sunt pasii ce trebuie urmati in legalizarea Hotararii de Divort. Menionez ca de la primirea prin posta a acesteia au trecut 30 de zile ... (vezi toată discuția)