avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Modificarea art. 86 din Legea nr. 188/1999
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Modificarea art. 86 din Legea nr. 188/1999

am citit pe net ca modificarile la lg 188/1999 au fost aprobate in Camera Deputatilor pe data de 30.11.2010. Stie cineva daca acest lucru este adevarat. Si daca da, as dori sa stiu cat mai dureaza pana ce modificarile vor deveni lege?
Cel mai recent răspuns: tasenelu , utilizator 23:33, 15 Ianuarie 2011
multumesc.
dar era vorba de art 86 din legea 188/1999 despre care cineva a afirmat ca s-a modificat , dar nu aputut da detalii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare rapida in functie teodora.27 teodora.27 Buna ziua,as vrea cateva lamuriri exacte cu privire la promovare rapida functionar public in grad superior cu 2 ani vechime, din consilier juridic asistent in ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata functionar public tatianaardeleanu tatianaardeleanu Un salariat functionar public (primarie),in ce conditii poate solicita concediu fara plata? Care este articolul din lege care reglementeaza acest lucru? (vezi toată discuția)
Aviz anfp ptr promovare grad primcaz primcaz Buna ziua, As vrea sa stiu daca ptr organizarea unui examen/concurs ptr promovare a functionarilor publici intr-un grad profesional superior, este necesar ... (vezi toată discuția)