avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchidere punct de lucru

Buna ziua! Am si eu nevoie de o informatie.Am inchis punctul de lucru si vreau sa stiu ce demersuri trebuiesc facute.
Cel mai recent răspuns: Aty1980 , utilizator 18:30, 25 Martie 2013
Eliberarea spatului pana pe 11.12.2010,dar eu i-am facut o adresa de conciliere la care nu mi-a raspuns.
Conform Legii 26/1990 a registrului comertului art.21-22, mentiunea trebuie sa fie inregistrata in termen de cel mult 15 zile de la data actelor si faptelor supuse obligatiei de inregistrare. Acestea sunt prevederile legii, dar in practica registrelor se ia in calcul doar termenul de la emiterea deciziei asociatului unic, care nu trebuie sa depaseasca 15 zile.
Buna ziua,

Am o nelamurire pe care tare mult as vreo sa o clarific cu dumneavoastra: pe data de 15.03.2013 am incheiat contractul de inchiriere pentru punctul de lucru secundar.
Am fost la ONRC am depus toate actele (pentru radierea punctului de lucru)-de mentionat ca punctul de lucru l-am infiintat prin actul constitutiv al firmei- :
certificat constatator care a fost eliberat de Registrul Comertului pentru autorizarea punctului de lucru-original
actele societatii comerciale,
copie dupa CI asociat unic si stampila societatii,
Decizie Asociat Unic si formular de cerere.

si mi-au eliberat o rezolutie respectie certificat de inregistrare mentiuni.
Intre timp am fost si la Administratia financiara sector 6 si am depus declaratie privind sediile secundare de radiere a punctului de lucru.

Intrebarea este: mai am ceva de facut? Proprietarul mi-a spus sa-i duc in termen de 15 zile DOVADA RADIERII PUNCTULUI DE LUCRU CATRE LOCATAR ADICA CERTIFICATUL CONSTATATOR!!! Mai trebuie sa depun ceva?

Va multumesc din suflet daca ma puteti descurca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere punct de lucru ilsssa ilsssa Va rog, sa imi spuneti daca stiti ce documente( ce formulare) sunt necesare pentru inchiderea unui punct de lucru., pt. o firma cu asociat unic. Ce formulare ... (vezi toată discuția)
Coduri caen ina 64 ina 64 Buna ziua,am un magazin cu imbracaminte dama,dar am bagat la vanzare si cateva curele si genti din material inlocuitor(nu piele) si vreo doua -trei margele;in ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct lucru ionadrian12 ionadrian12 Buna ziua, Am un magazin alimentar pe care vreau sa-l inchid. Spatiul unde am magazinul este inchiriat cu contract. Va rog foarte mult sa-mi spuneti si ... (vezi toată discuția)