avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Buna dimineata.va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu cm.pana in luna noiembrie am lucrat la o firma.tot acolo este si cm .este obligata firma sa imi duca cm la scanat?sau trebuie sa merg eu?si la cei care sant in somaj cu cm a lor cum ajunge la scanat? va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 5 Ianuarie 2011
Cartea de munca trebuia dusa la scanat la casa de pensii doar daca aveati vechime inainte de 01.04.2001. Daca cartea de munca a fost la ITM atunci a fost dusa la scanat, daca se tineau si completau la angajator atunci erau obligati sa o duca ei la scanat.
Da. am lucrat din 1993.si la cei ce sant in somaj merg cei de la somaj cu cm la scanat?va multumesc.
cire35 a scris:

Da. am lucrat din 1993.si la cei ce sant in somaj merg cei de la somaj cu cm la scanat?va multumesc.

Carnetul dvs de munca il va trimite AJOFM la scanat, daca se afla in custodia acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca format electronic jax jax Buna ziua, Am lucrat din 2008 pana in 2010, in octombrie 2010 am intrat in somaj , somajul mi-a expirat in aprilie 2011, (carnetul de munca l-am avut acasa) ... (vezi toată discuția)
Carte de munca zugravu catalin zugravu catalin Am pierdut cartea de munca la noul serviciu si nu a mai fost dusa la scanat.Cel de la personal zice ca nu a primit-o de la cel care a fost inaitea lui. ... (vezi toată discuția)
Scanare carte de munca liapetcu liapetcu De la inceputul lunii februarie am un alt job si nu stiu cum se procedeaza cu caretea de munca.Actualul angajator imi spune ca intra in obligatia fostului ... (vezi toată discuția)