va rog sa ma lamuriti intr-o problema.daca cineva aflat in arest preventiv si trimis in judecata de 7 luni primeste din partea judecatorului de fond eliberarea sub control judiciar si este respins deja de 2 ori la curtea de apel ...intreb aceste respingeri pot fi la infinit?la fiecare instanta de fond primeste eliberearea sub control judiciar iar la recurs se zice nu....nu are nici o relevanta faptul ca judecatorul de caz ia aceasta decizie?mergem asa pina cind va fi o instanta la curtea de apel care sa vada situatia la fel ca judecatorul?nu exista alta cale?
multumesc d-le Gabi dar credeti-ma ca nu scriu aici de dragul de a scrie si nici nu sint o persoana conflictuala de felul meu insa daca am afirmat unele lucruri cred ca pot spune ca am facut-o cu discernamint.Ma supara faptul ca toti ii apara ,dar daca practicati meseria de avocat stiti f bine la ce ma refer.Oare e asa de neconceput ca si ei gresesc? Ca sint realmente neinteresati ?Cum se face ca ei sint fara cusur?Un om simplu ptr o greseala raspunde intr-un fel sau altul dar judecatorii nu sint trasi la raspundere de nimeni.Nu verifica nimeni daca au hotarit corect ,daca s-au aplecat cu toata deschiderea asupra unei probleme.Din pacate nu vorbesc vorbe....Va multumesc ptr raspuns
trebuie sa aveti in vedere si faptul ca nici o sesizare la CSM nu va schimba solutiile pronuntate si nici nu va schimba componenta completelor de judecata. CSM se ocupa de aspecte strict administrative si disciplinare.
oricum si daca faceti dvs sesizari cu privire la faptul ca nu au vazut dosarul cum trebuie,tot nu veti schimba nimic ,dimpotriva se va "otara"completul.
in momentul in care un judecator are peste 100 de dosare intr-o zi va dati seama ca nu le poate verifica in amanunt pe toate.
nu cred ca e rea vointa insa si ei au limitele lor.
si cei de la CSM stiu asta.
Nu , d-na nu apar pe nimeni , consider ca persoanele care gresesc in astfel de situatii , trebuie sa raspunda , ma refeream doar la competenta de a evalua.
Trebuie sa aveti in vedere si cele aratate de distinsul dn.avocat Costache , cu privire la rezultatul unor astfel de sesizari.
Mai corect , ar fi sa luati legatura cu un avocat iscusit ( in functie de posibilitati ) pentru a va oferi ajutorul in mod profesionist
eu nu v-am acuzat de nimic si cu tot respectul am avocati f iscusiti dar cind instanta povesteste altele in timp ce avocatul vorbeste,cum e?atunci cind esti intrebat daca esti avocat din oficiu cind e delegatie la dosar ,cum e? cind dai verdicte dupa stirile de la tv ,cum e?si sint multe exemple pe care nu le pot da aici ......pun si eu intrebari ptr ca nu pot sa cred desi vad si aud , cum e posibil asta?incerc sa nu fiu subiectaiva dar e f dureros sa vezi oameni care ar trebui sa fie impartiali si cerebrali ca habar nu au ce dosare au in fata si joaca viata unor oameni f usor .o zi buna !
Termen de judecata !
tutu12
Pentru contestarea unui proces verbal de contraventie trebuie depusa contestatie la Judecatorie in termen de 15 zile de la comunicare ( a fost primit prin ... (vezi toată discuția)