va rog sa mi spuneti si mie cui ma adresez, daca vreau sa chem in judecata o primarie care nu mi a raspuns la o petitie in termenul legal de 30 zile?? Tribunalului sau judecatoriei de unde am domiciliul?? precizez ca sunt angajata a celei primarii ca personal contractual. Petitie era pentru punerea la dispozitie a unor copii dupa documente publice..
as dori daca se poate si un model de chemare in judecata ..daca exista pe undeva..
In conformitate cu dispozitiile legii 554/2004 privind contenciosul administrativ competenta de solutionare a cererii dvs se va face de catre Tribunalul din raza de domiciliu. Nu conteaza calitatea dvs de salariat daca petitia solicitata spre rezolvare are ca obiect drepturi cetatenesti izvorate din legi speciale, precum ati descris. In ceea ce priveste modelul unei cereri de chemare in judecata nu cunosc sa existe vreun draft, insa va recomand sa contactati un avocat pentru indurmare, fiecare situatie juridica fiind deosebita de altele asemanatoare. In opinia mea o actiune buna va poate creste substantial sansele de castig. Succes.
Fara raspuns
ghita florian
Am facut 2 reclamatii la primarie si nu mi s a raspuns in termenul legal ,de la prima reclamatie au trecut 64 de zile iar de la a doua reclamatie 33 de ... (vezi toată discuția)