avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... chemare in judecata primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

chemare in judecata primarie

va rog sa mi spuneti si mie cui ma adresez, daca vreau sa chem in judecata o primarie care nu mi a raspuns la o petitie in termenul legal de 30 zile?? Tribunalului sau judecatoriei de unde am domiciliul?? precizez ca sunt angajata a celei primarii ca personal contractual. Petitie era pentru punerea la dispozitie a unor copii dupa documente publice..
as dori daca se poate si un model de chemare in judecata ..daca exista pe undeva..
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 09:40, 5 Ianuarie 2011
In conformitate cu dispozitiile legii 554/2004 privind contenciosul administrativ competenta de solutionare a cererii dvs se va face de catre Tribunalul din raza de domiciliu. Nu conteaza calitatea dvs de salariat daca petitia solicitata spre rezolvare are ca obiect drepturi cetatenesti izvorate din legi speciale, precum ati descris. In ceea ce priveste modelul unei cereri de chemare in judecata nu cunosc sa existe vreun draft, insa va recomand sa contactati un avocat pentru indurmare, fiecare situatie juridica fiind deosebita de altele asemanatoare. In opinia mea o actiune buna va poate creste substantial sansele de castig. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in contencios administrativ cand nu ti se raspunde la o cerere Just-drept Just-drept Buna seara, Am depus o cerere la o institutie publica, iar eu nu am primit un raspuns. Stiu ca cf. art. 8 din OUG 27/2002, institutiile publice au ... (vezi toată discuția)
Fara raspuns ghita florian ghita florian Am facut 2 reclamatii la primarie si nu mi s a raspuns in termenul legal ,de la prima reclamatie au trecut 64 de zile iar de la a doua reclamatie 33 de ... (vezi toată discuția)
Cerere catre primarie pentru atribuirea unui loc de casa -fara raspuns ! telecomanda telecomanda Buna seara scriu in numele unor tineri care au facut o cererecatre Primaria unei comune pentru atribuierea unui loc de casa. Primaria nu raspunde la cerere si ... (vezi toată discuția)