avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Fara raspuns
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Fara raspuns

Am facut 2 reclamatii la primarie si nu mi s a raspuns in termenul legal ,de la prima reclamatie au trecut 64 de zile iar de la a doua reclamatie 33 de zile,mentionez faptul ca ambele reclamatii contin acelasi subiect,cui trebui sa ma adresez ptr a obliga primaria sa mi raspunda,multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 21 Decembrie 2017
Puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva primariei conform prevederilor Legii nr. 554/ 2004.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va adresati cu o cerere de chemare in judecata a Primariei la Tribunalul in raza careia are sediul Primaria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directia de investitii, administratia domeniului public sau primaria? dacmoto dacmoto Buna ziua, Am trimis o adresa catre Directia Investitii, Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 4 pentru a mi se comunica informatii ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in contencios administrativ cand nu ti se raspunde la o cerere Just-drept Just-drept Buna seara, Am depus o cerere la o institutie publica, iar eu nu am primit un raspuns. Stiu ca cf. art. 8 din OUG 27/2002, institutiile publice au ... (vezi toată discuția)
Hotararea de declinare a competentei mai poate fi atacata? mitrachecarla mitrachecarla Va rog sa ma lamuriti referitor la compeneta teritoriala. Am depus reclamatie privind deciazia de pensie de urmas la Tribunalul Bucuresti, respectiv la adresa ... (vezi toată discuția)