Buna ziua! As dori sa stiu cum se poate rectifica un titlu de proprietate in care s-a gresit nrul topografic al unei parcele, parcela care ulterior am si intabulat-o. De la primarie mi s-a comunicat ca nu se poate din moment ce deja am intabulat parcela gresita. E nevoie de un referat catre prefectura? Va multumesc anticipat!
puteti face o cerere oficiala catre primarie, prin care solicitati oficial rectificarea titlului de proprietate. In cerere este absolut necesar in cazul in care doriti un raspuns cat de cat rapid sa mentionati ca cererea este intemeiata pe dispozitiile legii nr. 554/2004 privind contenciosul administrativ si ca dumnealor sunt obligati sa o solutioneze in termen de 30 zile in caz contrar adresandu-va instantei de judecata.
Asteptati 30 de zile si daca nu primiti un raspuns faceti o cerere la instanta de judecata solicitand obligarea primariei la emiterea unui raspuns si in subsidiar, rectificarea titlului de proprietate. iar daca primiti un raspuns in functie de raspuns (adica daca va lamuresc mergeti pe calea sugerata de ei), iar daca va dau un raspuns negativ, va adresati instantei de judecata solicitand obligarea acestora la rectificarea titlului de proprietate.