avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rectificare titlu de proprietate cu parcela intabulata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rectificare titlu de proprietate cu parcela intabulata

Buna ziua! As dori sa stiu cum se poate rectifica un titlu de proprietate in care s-a gresit nrul topografic al unei parcele, parcela care ulterior am si intabulat-o. De la primarie mi s-a comunicat ca nu se poate din moment ce deja am intabulat parcela gresita. E nevoie de un referat catre prefectura? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 14:35, 26 Martie 2008
puteti face o cerere oficiala catre primarie, prin care solicitati oficial rectificarea titlului de proprietate. In cerere este absolut necesar in cazul in care doriti un raspuns cat de cat rapid sa mentionati ca cererea este intemeiata pe dispozitiile legii nr. 554/2004 privind contenciosul administrativ si ca dumnealor sunt obligati sa o solutioneze in termen de 30 zile in caz contrar adresandu-va instantei de judecata.

Asteptati 30 de zile si daca nu primiti un raspuns faceti o cerere la instanta de judecata solicitand obligarea primariei la emiterea unui raspuns si in subsidiar, rectificarea titlului de proprietate. iar daca primiti un raspuns in functie de raspuns (adica daca va lamuresc mergeti pe calea sugerata de ei), iar daca va dau un raspuns negativ, va adresati instantei de judecata solicitand obligarea acestora la rectificarea titlului de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate gresit ictin ictin Buna ziua, ma confrunt cu o problema destul de neasteptata. Incercand sa fac cadastru pentru 2 parcelele de teren extravilan, in momentul cand am solicitat ... (vezi toată discuția)
Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)
Care este termenul limita prin care comisia judeteana trebuie sa rectifice titlul de proprietate,daca instanta dispune astfel... ContSters240032 ContSters240032 In primul rand buna seara tuturor.....,si as avea o intrebare daca imi poate raspunde cineva.... A-m introdus actiune in Instanta ptr. Rectificarea unui ... (vezi toată discuția)