avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... declaratii pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

declaratii pfa

Buna ziua!

Stie cineva (normal ca stie! :)) ce declaratii trebuie sa depuna un pfa de traduceri (impozit pe profit) si pana cand? Se pot depune si de catre altcineva sau numai de catre persoana in cauza?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 22:06, 5 Ianuarie 2011
DEPINDE CE A ALES norma de venit sau sistem real, mergeti la finate va spun ei, sau apelatii la firme care fac aceste depuneri.

NOROC!
Sistem real are!
Multumesc pt raspuns!
in sistem real dpune declaratie estimativa pana in 31 ian.2011 si cea definitiva pana in 15 mai asa sau depus in 2010, doar cele noi infiintate cf. art.81 codul fiscal depun la 15 zile dupa infiintare PFA, I.I.
MERCI MULT!
De ce sa mai depuna declaratie de venit estimat pt 2011? Doar daca crede ca ii vor diferi veniturile cu mai mult de 20%... altfel, daca e infiintat anterior, nu are de ce sa mai depuna; va depune doar D 200 pana pe 15.mai

Alte discuții în legătură

D 101 intreprindere individuala Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Va rog daca vreti sa ma lamuriti si pe mine. Pentru Intreprindere individuala, neplatitoare de tva. A fost infiintata in 2010. Am depus in 2011 doar D220 ... (vezi toată discuția)
Pfa si contributii minu minu Buna ziua. Am cateva intrebari: Sunt tanar si am accesat fonduri europene pe agricultura si trebuie sa ma constitui ca PFA. Problema e ca productia inca nu ... (vezi toată discuția)
Depunere rectificativa la declaratia unica luminitza_toma luminitza_toma Anul trecut in martie 2019 s-a infiintat un PFA. In data de 15 martie se depune declaratia unica privind impozitul pe venit estimat (2019) si se alege ... (vezi toată discuția)