avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data de iesire la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data de iesire la pensie

Buna ziua,
Va scriu in numele mamei mele care trebuie sa iasa la pensie doar ca nu stie exact data.
Unele informatii : 24 de ani si 4 luni de munca de grupa a2a , 11 ani de grupa a3a si 7 luni de somaj.
Este nascuta in 23-04-1957.
As aprecia un raspuns sincer si serios , va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:17, 5 Ianuarie 2011
Limita de varsta la 55 ani si 3 luni.Reducere de 5 ani si 6 luni din 60 de ani si 9 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul data de iesire la pensie humita14 humita14 Buna ziua. Daniel Humita ma numesc . As dori sa aflu pentru mama mea cand poate sa iese la pensie la limita de varsta. Este nascuta in 1957 luna aprilie ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie - activitate in grupa i de munca Stancu_Vasilica Stancu_Vasilica Buna ziua sunt nascuta pe data de 30.03.1957. Am lucrat 23 de ani in grupa 1 (perioada 1975-1998) ,9 luni am stat in somaj . Din 15.03.2000 pana in ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta sau pensie anticipata partiala? bodo gabriella bodo gabriella Doamna Bucur Elena nascuta pe 8 august 1957 doreste sa stie daca poate iesi la pensie anticipata sau la pensie limita de varsta conform noii legi Vechime in ... (vezi toată discuția)