avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

Buna seara; sotia mea este nascuta pe data de 24 09 1957 si are o vechime in munca de 32 ani.Va rog sa-mi spuneti la ce varsta se poate pensiona.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:52, 5 Ianuarie 2011
Limita de varsta la 60 ani si 10 luni.Anticipat partial la 55 ani si 10 luni cu un stagiu de cotizare de 30 de ani si 10 luni,fara stagiu asimilat.Anticipat la 55 ani si 10 luni,dar cu un stagiu total de cotizare de 38 ani si 10 luni,fara stagiu asimilat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand ma pot pensiona ? sofia_popescu sofia_popescu sunt nascuta pe 14-07-1957, am 53 de ani si am 30 de ani vechime in munca. cand ma pot pensiona chiar si anticipat ? (vezi toată discuția)
Pensie anticipata Ivan Gheorghe Ivan Gheorghe - varsta actuala : 56 ani / 03 03 1955 -vechime neintrerupta in munca : 36 ani - somaj : 1 an 3 luni - grupa II de munca : 24 ani si 9 luni Cand pot ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala eryna eryna buna ziua mama mea este nascuta pe 23 martie 1956 si are 32 de ani vechime in campul muncii, se poate pensiona anticipat si ce acte ii sunt necesare pentru ... (vezi toată discuția)