avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna seara,as dori sfaturi pt a inainta acte pt divort.ce acte am nevoie?sunt casatorita de 16 ani sotul meu a mai fost casatorit din casatoria lui are trei copii toti majori iau fost incredintati lui atat copii cat si apartamentul in care locuia,in urma casatoriei mele cu el mai avem un copil de 16ani.ulterior acel apartament l-am vandut si in 1994 am cumparat o alta casa care acum e pe numele meu.in fine nu asa partaj pt ca ar dura si nu vrea sa imparta ceva cu mine.nu am certificatul de casatorie e la el am fost la primaria unde sa oficiat casatoria dar nu mi şe elibereaza un duplicat e prieten cu primarul si mi sa spus ca trebuie sa vina si el sa semneze pt duplicat.va rog ajutati-ma ce sa fac?multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:13, 5 Ianuarie 2011
faceti cerere in scris pt eliberarea unui duplicat dupa certificat si mentionati ca aveti nevoie de el pt actiunea de divort.in cazul in care nu veti primi niciun raspuns depuneti actiune de divort, cu certificatul de nastere in origina al copilului dvs, copie xerox dupa certificatul de casatorie, taxa timbru si timbru judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort neimpartasit ivanflorentina50 ivanflorentina50 m-am saturat sa tot astept sa se intoarca.asteptind am avut chiar si o depresie.chiar daca e plecat de 3saptamini nici pina azi nu a bagat actele de divort.ce ... (vezi toată discuția)
Duplicat de divorț .. Roger88 Roger88 Buna seara am un prieten bun care el este din r. Moldova are nevoie de un duplicat de divorț pt a depune doc pt pașaport care sunt doct necesare și in cat ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil patalina patalina Sunt casatorit de 9 ani, am o fetita de 2 ani, si am stabilit cu sotia sa divortam de comun acord. Procesul e de durata? Ce acte trebuie depuse la ... (vezi toată discuția)