avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort neimpartasit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort neimpartasit

m-am saturat sa tot astept sa se intoarca.asteptind am avut chiar si o depresie.chiar daca e plecat de 3saptamini nici pina azi nu a bagat actele de divort.ce sa fac
Cel mai recent răspuns: ivanflorentina50 , utilizator 18:45, 16 Martie 2010
Puteti sa intentati Dvs. divortul pe motivul parasirii domiciliului conjugal. Va propun sa contactati un avocat.
Buna ziua !
Puteti introduce dumneavoastra actiunea de divort, motivand actiunea prin parasirea domiciliului.
Cu stima !
daca considerati ca relatiile de familie sunt iremediabil vatamate si daca sunteti decisa , puteti investi dvs. instanta cu actiunea de divort .
instanta competenta este judecatoria din raza ultimului domiciliu comun al sotilor .

va multumsc pt sfat numai ca nu i-mi permit sa platesc un avocat eu am un copil (minor) de crescut, si inca ceva se poate introduce actiunea de divort si fara sa am certificatul de casatorie in original?certificatul mi l-a luat sotul in momentul parasirii pe motivul ca trebuie sa-si schimbe buletinul de identitate carte expirase
certificatul de casatorie se depune in original .
puteti cere eliberarea unui duplicat de la oficiul de stare civila.

Alte discuții în legătură

Divort alphinista alphinista buna seara,as dori sfaturi pt a inainta acte pt divort.ce acte am nevoie?sunt casatorita de 16 ani sotul meu a mai fost casatorit din casatoria lui are trei ... (vezi toată discuția)
Divort LilianEffect LilianEffect Se poate introduce actiunea de divort daca nu am certificatul de nastere/duplicat al minorului ci doar copie dupa acesta? (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o întrebare. soțul mi-a zis că a depus actele ... Danamihai18 Danamihai18 Buna ziua. Am o întrebare. Soțul mi-a zis că a depus actele de divorț. Este posibil să depună ceva la judecatorie daca certificatul de căsătorie în ... (vezi toată discuția)