avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort neimpartasit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort neimpartasit

m-am saturat sa tot astept sa se intoarca.asteptind am avut chiar si o depresie.chiar daca e plecat de 3saptamini nici pina azi nu a bagat actele de divort.ce sa fac
Cel mai recent răspuns: ivanflorentina50 , utilizator 18:45, 16 Martie 2010
va multumesc tuturor in aceeasi masura pt sfaturile primite si va anunt totodata ca da au fost inaintate actele pt divort de catre sotul meu, iar eu sint bine si bebe la fel ne-am resemnat ca tati a plecat numai ca mergind la tribunal am avut parte de o surpriza:TATI A DEPUS O CERERE PT UN TERMEN DE JUDECATA FOARTE INDEPARTAT 01.10.2010.DE CE OARE ????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort alphinista alphinista buna seara,as dori sfaturi pt a inainta acte pt divort.ce acte am nevoie?sunt casatorita de 16 ani sotul meu a mai fost casatorit din casatoria lui are trei ... (vezi toată discuția)
Divort LilianEffect LilianEffect Se poate introduce actiunea de divort daca nu am certificatul de nastere/duplicat al minorului ci doar copie dupa acesta? (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o întrebare. soțul mi-a zis că a depus actele ... Danamihai18 Danamihai18 Buna ziua. Am o întrebare. Soțul mi-a zis că a depus actele de divorț. Este posibil să depună ceva la judecatorie daca certificatul de căsătorie în ... (vezi toată discuția)