avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Duplicat de divorț ..
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Duplicat de divorț ..

Buna seara am un prieten bun care el este din r. Moldova are nevoie de un duplicat de divorț pt a depune doc pt pașaport care sunt doct necesare și in cat timp se eliberează întreb pt ca el este in Germania și trebuie sa se învoiasca dela lucru . Va mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018
Roger88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Roger88 , utilizator 11:02, 12 Noiembrie 2018
Are nevoie de hotărârea de divorț, legalizată!
Se poate ocupa un avocat dacă nu dorește să meargă în Republica Moldova (bănuiesc că acolo s-a pronunțat divorțul).
Dacă totuși decide să se ocupe personal, trebuie să meargă la arhivă să xeroxeze hotărărea, apoi la registratura instanței cu hotărârea însoțită de o cerere de legalizare și o taxă de timbru.
În principiu, maxim o săptămână ar trebui să dureze.
Și dublicatul de căsătorie din România , cum procedează și cât ar dura să-l scoată ca el la pierdut are certificatul de divorț din Moldova , acum mi-a spus concret ... lui ai trebuie dublicatul de căsătorie pt a depune pt pașaport pt ca ai expira . Mulțumesc pt răspuns și pt timpul acordat
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018
Roger88, utilizator
Duplicate sau copii legalizate scoate de la institutia care le a eliberat pe fiecare (primarie/ instanta/ notar). Imputerniceste un avocat sau o persoana prin procura daca nu se poate prezenta.
Și cât durează eliberarea dublicatului . Va mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare c.i. persoana divortata, sentinta fara stampila ''definitiva si irevocabila'' dj_alex dj_alex salut am si eu urmatoarea problema , mama este plecata in Italia si astazi ii expira C.I mi-a trimis o procura speciala prin care ma imputerniceste pe ... (vezi toată discuția)
Legalizare fotocopie sentinta divort roland21 roland21 Buna.Am o intrebare si eu.Maicamea si tatal meu s-a divortat.Mie mi-ar trebui o sentinta de divort legalizat (am copie xerox) pentru ca originalul o pierdut ... (vezi toată discuția)
Copie certificat de nastere iulia53 iulia53 Buna dimineta Am o problema de rezolvat,un client are nevoie de o copie legalizata a certificatului de nastere a minorului avut din prima casatorie,Cum il ... (vezi toată discuția)