avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legalizare fotocopie sentinta divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legalizare fotocopie sentinta divort

Buna.Am o intrebare si eu.Maicamea si tatal meu s-a divortat.Mie mi-ar trebui o sentinta de divort legalizat (am copie xerox) pentru ca originalul o pierdut maicamea.Intrebarea e ca pot scoate eu o sentinta legalizata si daca da unde si cat costa?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:14, 16 Mai 2013
Doar partile pot solicita eliberarea unei copii legalizate de la arhiva/registratura instantei care a pronuntat hotararea. Costa 2 lei taxa de timbrusi 0,15 lei timbru judiciar
Multumesc Madalina
Veti putea obtine o copie legalizata daca mama imputerniceste un avocat in acest sens sau va face dvs o procura.
Si cat m-ar costa sa ma fac procura?
In jur de 100 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire de divort lilistiuca lilistiuca in urma cu 11 ani am divortat, iar acum 6 ani m-am recasatorit. toate bune si frumoase, dar cind m-am recasatorit , mi-au oprit originalul hotaririi de ... (vezi toată discuția)
Sentinte divort si partaj ysis81 ysis81 buna ziua. In urma divortului si partajului am investit sentintele ca fiind definitive, am primit exemplarul cu stampila si timbru, dar oficiul de cadastru la ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca divort prin acord ionutgcalin ionutgcalin Buna ziua,ma puteti ajuta va rog frumos prin a-mi spune ce acte imi sunt necesare(taxe,timbre judiciare...etc.) pentru a obtine o copie sau o alta hotarare ... (vezi toată discuția)