avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarare judecatoreasca divort prin acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarare judecatoreasca divort prin acord

Buna ziua,ma puteti ajuta va rog frumos prin a-mi spune ce acte imi sunt necesare(taxe,timbre judiciare...etc.) pentru a obtine o copie sau o alta hotarare judecatoreasca,pentru ca originalul l-am pierdut..:( Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 00:02, 27 Martie 2011
in aceasta situatie merget la grefa instantei si cereti cu buletinul copie dupa hotarirea judecatoreasca . este bine sa stiti si numarul de dosar al pricini ce a facut obiect al judecatii. succes
.
Aveti de formulat 2 cereri:
-prima cerere este aceea de eliberare a unei copii xerox a sentintei de divort,
- dupa elibererarea copiei sentintei, formulati o a doua cerere prin care solicitati legalizarea sentintei respective si anexati o taxa de timbru de 2.00 lei, un timbru jud. de 0,15 lei si sentinta a carei legalizare se solicita.
Ambele cereri se formuleaza pe nr. de dosar in care a fost pronuntata sentinta si se adreseaza presedintelui instantei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletinul de identitate veraveronica veraveronica ma rugat o vecina sa va intreb cefel de timbre trebuie ca sa trimita la judecatorie ca sa dea copie dupa divort ca sasi poata face buletinul.de cat timbru (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o copie a hotararii judecatoresti definitive si irevocabile? StifflerSamm StifflerSamm Buna ziua! Avand niste probleme de natura penala,ca sa ma inscriu la scoala de soferi mi s'a cerut [b]o copie[/b] a [u]hotararii judecatoresti[/u].Am umblat ... (vezi toată discuția)
Formular pentru legalizarea sentintei DorianDarius DorianDarius Buna ziua, acum un an de zile am avut proces si nu am primit acasa sentinta scrisa, sentinta este definitiva. Astazi am fost la arhiva si am intrebat si mi-au ... (vezi toată discuția)