avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buletinul de identitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buletinul de identitate

ma rugat o vecina sa va intreb cefel de timbre trebuie ca sa trimita la judecatorie ca sa dea copie dupa divort ca sasi poata face buletinul.de cat timbru
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 11:04, 31 Ianuarie 2011
Cererea de legalizare a unei sentinte de divort se adreseaza presedintelui instantei si va fi insotita de o chitanta a taxei de timbru de 2.00 lei , un timbru jud. de 0,15 lei si evident hotararea a carei legalizare se solicita.
Daca nu se mai afla in posesia hotararii de divort, va fi necesar sa formuleze in prealabil o cerere prin care sa i se elibereze o copie xerox a acesteia de la dosar si ulterior sa formulez cererea de mai sus.
Ambele cereri se depun personal si se ridica personal.
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca divort prin acord ionutgcalin ionutgcalin Buna ziua,ma puteti ajuta va rog frumos prin a-mi spune ce acte imi sunt necesare(taxe,timbre judiciare...etc.) pentru a obtine o copie sau o alta hotarare ... (vezi toată discuția)
Schimbat nume si acte dupa divort vasimarian13 vasimarian13 sora mea trebuie sa vina din strainatate sa-si schimbe actele(expira) si numele;are hotarare de divort definitiva.la perfectarea actelor are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Copia unei hotarari judecatoresti sorin_alexandrescu sorin_alexandrescu Am o H.J. care a devenit greu lizibila ,(a fost scrisa la masina in mai multe exemplare - la indigo). Ce trebuie sa fac pentru a obtine o copie a documentului ? (vezi toată discuția)