avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general venit indemnizatie copil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

venit indemnizatie copil

As avea si eu niste nelamuriri in privinta indemnizatiei pt copil, daca se poate sa-mi raspunda cineva
1 )Daca am terminat cele 126 de zile de pre si post natal, in cat timp trebuie sa-mi fac dosarul pt indemnizatie? Eu auzisem ca in cel mult 60 de zile de cand am terminat cele 126 de zile. (am terminat cele 126 de zile de pre si post natal pe 4 decembrie 2010)
2) Am trimis adeverintele pentru completare dosar indemnizatie copil, la contabil la locul meu de munca (le-am trmis pe 10 decembrie 2010) . In cat timp trebuie sa m-i le dea inapoi completate adeverintele , conform legii? Sediul e la Bucuresti si eu sunt din iasi , sunt angajata la o filiala in Iasi ; adeverintele le-am trimis la Bucuresti. Astept raspuns. Multumesc

Alte discuții în legătură

Despre indemnizatia pentru cresterea copilului seby tf seby tf Buna seara,am si eu o nelamurire cu privire la dosarul pentru indemnizatie,nu stiu exact cum se procedeaza.Eu am beneficiat de somaj din 26decembrie 2009 pana ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar indemnizatie pt crestere copil irysmiki irysmiki Buna seara, va rog sa imi spuneti daca azi se implinesc cele 126 de zile pt concediul pre-post natal, iar in ziua 127 ar trebui sa depun dosarul de ... (vezi toată discuția)
C pre-post natal ContSters243704 ContSters243704 am si eu o intrebare,,,eu de la 1 februarie trebuie sa intru in prenatal...dar este posibil sa nasc mai repde de termen, termenul ar fi 6 martie.... cum se ... (vezi toată discuția)