avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere in avocatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere in avocatura

buna seara! am o intrebare legata de examenul de admitere in avocatura. am absolvit facultatea de drept in iunie 2010. nu m-am inscris la sesiunea din noiembrie pentru admiterea in avocatura si as dori sa stiu daca voi putea sustine acest examen la urmatoarea sesiune.
va multumesc!
:)) evident. Nu e greu sa te inscrii la examen, important e sa-l promovezi si apoi sa reusesti sa traiesti din asta. Nostim. Succes.
sigur ca puteti! mult succes si spor la invatat ca e destula materie de asimilat!
va multumesc!
Puteti sa va inscrieti oricand la alt examen de admitere in barou. Va recomand sa urmariti site-ul UNBR unde se publica prima data anuntul pt examen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2010 Paul Dobos Paul Dobos Salutare tuturor celor care posteaza si participa cu idei si sfaturi la Subiectul Admitere Barou 2010, cred ca este o idee excelenta de a activa in Cadrul ... (vezi toată discuția)
Primii pasi dupa absolvirea facultatii de drept pompagiu pompagiu Sint proaspat absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii \"Tibiscus\" din Timisoara. Ceea ce ma intereseaza este ce pasi trebuie parcursi pentru ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)