avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensii anticipate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensii anticipate

pentru mama mea ; are 55 de ani pe data de 14.01.1956 si 32 de ani vechime. cand poate iesi la pensie anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 09:11, 6 Ianuarie 2011
ce fel de vechime? Gr. I sau gr. II, conditii deosebite... mai multi copii nascuti?
Anticipat partial la 55 ani si 4 luni,cu un stagiu de cotizare de 30 de ani si 4 luni,fara stagiu asimilat..Pentru anticipat,trebuie sa indeplineasca conditia de stagiu de 38 ani si 4 luni.fara stagiu asimilat.Limita de varsta la 60 de ani si 4 luni cu un stagiu minim de 15 ani.
Interventie moderator

Apa_dulce a scris:
ce fel de vechime? Gr. I sau gr. II, conditii deosebite... mai multi copii nascuti?

Va rog sa nu mai scrieti mesaje inutile sau neargumentate, contravine pct. 2.3 si pct. 2.4 din regulamentul de postare in Forum.

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul pensiei Punk_Kitty Punk_Kitty Buna ziua, Ma numesc Aurel sunt nascut in 18.10.1950,actualmente sunt pensionat pe caz de boal gradul 2 avand o vechime in munca de 41 ani si 7 luni. Pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata tia_rinzis tia_rinzis Buna seara, Ma numesc Tia, nascuta pe 4 decembrie 1955, as dori sa-mi spuneti daca ma pot pensiona anticipat. Am lucrat din 1972/05/20 pana in 1985/09/09 la o ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? ContSters295942 ContSters295942 Buna ziua Vin cu rugamintea de a ma lamuri cind pot iesi la pensie , F,23.11.1957 28 ani lucrati din care 8ani gr,2 multumesc (vezi toată discuția)