avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre CIC - al doilea an fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre CIC - al doilea an fara plata

O sa intru in CIC din februarie si voi opta pt 1 an platot si al doilea fara plata. Stie cineva ce inseamna asta? Eu am si carte de munca insa si cab meu. Acolo unde am cartea de munca nu voi merge al doilea an, insa voi putea sa lucrez la cab meu pe ac al doilea an? Exista riscul sa mi se incheie contractul de munca cit sint in CIC indiferent de forma lui ?

Alte discuții în legătură

Contributia la stat fara sa fi angajat ByOn ByOn daca eu ma duc sa-mi depun singura cartea de munca si sa-mi platesc darile la stat neavind nici un venit cit o sa trebuiasca sa platesc?doar taxele pt ... (vezi toată discuția)
Risc maternal alina... alina... Buna ziua!!! Am nevoie de un raspuns la intrebarile mele! De cateva luni de zile imi caut un loc de munca insa e foarte greu sa reusesc. Am intrerupere pe ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate vs cim perioada determinata mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea situatie. Avem o angajata la organizatie care incepand cu data de 07.06.2011 va intra in ... (vezi toată discuția)