avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ANGAJAMENT DE PLATA CASCO
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ANGAJAMENT DE PLATA CASCO

Buna ziua ,colaborez cu o firma din bucuresti de aprox .3 luni,eu find pfa am primit din partea lor autoturism din partea lor sub forma de contract de comodat, totodata mi s-a propus sa imi fac casco pentru autoturism ,am facut un angajament de plata pentru un an de zile.Urmeaza sa predau masina deoarece inceteaza colaborarea.
Voi preda masina ,intrebarile sunt :
1.ESTE SUFICIENT PROCESUL VERBAL DE PREDARE/ PRIMIRE PENTRU ANULAREA ANGAJAMENTULUI DE PLATA.
2. LA CONTRACTUL DE COMODAT SE FACE ACT ADITIONAL DE ANULARE

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 09:19, 6 Ianuarie 2011
Se intocmeste o decizie de reziliere a contractului semnata de ambele parti. Tot acolo se stipuleaza si incetarea obligatiei de plata a politei CASCO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura si contract de comodat dpasztor dpasztor Am cumparat un autoturism insa din cauza ca nu impozitul de aprox.8000 lei nu era achitat nu s-a putut transcrie, prin urmare a ramas pe numele vechiului ... (vezi toată discuția)
Are voie o firma de leasing sa anuleze polita de asigurare? andrei111222 andrei111222 Va salut. Am o problema destul de delicata, as aprecia daca as primi un raspuns din punct de vedere legal. Are voie o firma de leasing sa anuleze polita casco ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere - unul dintre asociati pleaca Coici Coici Buna ziua, Am un contract de asociere cu cineva care vrea sa inchida firma. Ma rog, pleaca din spatiul meu (statea in jumatate si imi platea chirie lunar). ... (vezi toată discuția)