avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de asociere - unul dintre asociati pleaca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de asociere - unul dintre asociati pleaca

Buna ziua,

Am un contract de asociere cu cineva care vrea sa inchida firma. Ma rog, pleaca din spatiul meu (statea in jumatate si imi platea chirie lunar). In mod normal, contractul de asociere e valabil pana la 01.10.2009, dar el vrea sa plece acum. Si-a si strans lucrurile. Suntem amandoi de acord cu asta. As putea sa fac un act aditional la contractul de asociere in care sa stipulez ca dorim incetarea contractului si predarea-primirea spatiului? Acest act aditional se inregistreaza undeva? Stiu ca daca avea la baza contract de inchiriere, se inregistra si aditionalul la Adm. Financiara, dar este contract de asociere. Astept un raspuns de la Dvs. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Coici , utilizator 15:06, 14 August 2009
Este suficient acel act aditional semnat de ambele parti prin care inceteaza asocierea.
Rezilierea contractului de inchiriere se face de ambele parti la administratia financiara sau de una dintre parti cu declaratie notariala din partea celeilalte parti in sensul rezilierii contractului de inchiriere.
:)
Deci actul aditional la contractul de asociere nu se mai inregistreaza nicaieri. Voi face 2, cate unul pentru fiecare parte si atat, nu? Trebuie atestat de catre un avocat sau autentificat la notariat in mod obligatoriu?
Ultima modificare: Vineri, 14 August 2009
Coici, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere nickelman200 nickelman200 am probleme cu contractul de inchiriere.proprietara doreste sa rezilieze contractul unilateral inainte de termen (3.5ani)fara motiv cu toate ca in 6 ani nu am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere relu miclut relu miclut Este vorba despre un spatiu inchiriat de mine persoana fizica unei firme pentru folosinta .La plata chiriei s-a acumulat o restanta a platii pentru sase ... (vezi toată discuția)
Act aditional contract de inchiriere ContSters62729 ContSters62729 Am facut un contract de inchiriere al unui spatiu comercial pe o perioada de 3 ani. Acum chiriasul a dorit o chirie mai mica (criza),iar eu m-am folosit de ... (vezi toată discuția)