avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... municipul bucuresti - propr
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

municipul bucuresti - propr

municipiul bcucuresti pote avea in propr privata teren extravilan sau doar intravilan?

consider ca da

merci
Cel mai recent răspuns: Dorina Antonescu , Consilier juridic 17:18, 27 Martie 2008
Orice unitate administrativ - teritoriala poate avea in proprietate privata teren extravilan si teren intravilan.
Intravilanul localitatilor se stabileste prin planurile generale de urbanism - PUG -, aprobate de consiliile locale. Ulterior aprobarii PUG pot fi introduse in intravilanul localitatilor si unele terenuri din extravilan, numai in conditii temeinic fundamentate pe baza de planuri urbanistice zonale - PUZ -, aprobate potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extravilan - intravilan construibil - necesitatea schimbarii destinatiei terenului bodo9001 bodo9001 As dori sa stiu ce demersuri sunt necesare pentru a obtine autorizatia de construire pe un teren intravilan arabil. Mai este necesara schimbarea destinatiei ... (vezi toată discuția)
Cum se poate determina modificarea pug-ul? april_sky april_sky In 1992 familia mea a cumparat un teren de 600mp in sectorul 1, Bucuresti, in ideea ca in timp sa ne facem o casa acolo. Deoarece in ultimii ani zona s-a ... (vezi toată discuția)
Puz termini termini Buna ziua Am o intrebare va rog.....de curand am cumparat un teren intravilan....nu stiu daca am puz...trebuie sa merg la primarie sa ma interesez? in general ... (vezi toată discuția)