avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare nume mama dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare nume mama dupa divort

Buna ziua,
Doresc sa stiu daca dupa ce am divortat si am fost de acord ca fosta sotie sa poarte in continuare numele meu, se poate sa deschid un nou proces ca aceasta sa revina la numele ei de fata?Mentionez ca sunt divortat de 1 an si sunt recasatorit, si in urma unor divergente cu fosta sotie, nu mai sunt de acord sa mai imi poarte numele. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2011
dfd, utilizator
Cel mai recent răspuns: paula nedelcu , utilizator 12:14, 6 Ianuarie 2011
nu mai puteti reveni cu o alta cerere in sensul asta. fosta sotie va ramane cu numele dvs, daca nu doreste sa-l schimbe din propria initiativa pe cale administrativa
Va multumesc.
Oameni buni... pentru ce atatea orgolii? #-o
Nu mai puteti initia un nou proces prin care sa solicitati revenirea fostei dvs. sotii la numele purtat anterior casatoriei cu dvs.
Daca se va recasatori va lua numele sotului. Daca nu, va ramane in continuare cu numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numele de familie in urma divortului radu1982 radu1982 buna ziua. in urma divortului care sa incheiat anul trecut in luna martie fosta sotie a cerut dreptul de a reveni la numele de familie avut inaintea casatoriei ... (vezi toată discuția)
De ce poarta fosta mea sotie numele meu de familie ? wazz wazz Bine v am gasit ! In hotararea noastra de divort scrie ca fosta mea sotie trebuie sa si reia numele avut anterior casatoriei. Si totusi ea continua sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume in urma divortului onutza30 onutza30 buna ziua,am si eu o intrebare:sunt divortata din 2003 si dupa divort trebuia sa revin la numele avut anterior,bineinteles ca nu am facut-o,acum as vrea sa imi ... (vezi toată discuția)