avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dovada platii taxei de timbru si a timbrului judiciar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dovada platii taxei de timbru si a timbrului judiciar prin fax

Buna ziua,
se poate trimite dovada platii taxei de timbru si a timbrului judiciar prin fax, la un tribunal din tara sau este obligatoriu sa fie depusa in original?
Cel mai recent răspuns: flori9 , utilizator 12:54, 6 Ianuarie 2011
Prin noile modificari aduse Codului de procedura civila, in legea 202/2010 - mica reforma - se poate depune orice fel de inscris cu faxul, e-mail, etc. Ideal ar fi sa o depuneti intr-o zi si in original, pt ca legea prevede obligativitatea acestor documente de a fi atasate in original la dosar.
Oricum o voi depune in original, la primul termen la care ma voi prezenta, dar vroiam sa o trimit prin fax pt a ma asigura ca nu intru sub sanctiunea anularii cererii.
In ce articol din legea respectiva pot gasi cele spuse de dvs.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul taxelor de timbru - cerere de chemare in judecata pentru obligarea paratului la inmatricularea vehiculului cumparat slv63 slv63 Buna ziua! Am de facut o cerere de chemare in judecata pentru obligarea paratului la inmatricularea vehiculului cumparat. nu stiu care este valoarea taxei de ... (vezi toată discuția)
Amendã contravenționalã - art. 2 din legea nr. 61/1991 student777 student777 Buna seara! Acum cateva zile am venit baut din oras la mine in camin, undeva in jurul orei 1. Problema mea e ca in jurul orei 2 am iesit afara din camera si ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata gyandy gyandy Buna ziua. Vreau sa depun prin posta cu confirmare de primire la Tribunal TMB sectia Comerciala o cerere de dizolvare de drept a unui SRL datorita expirarii ... (vezi toată discuția)