avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenintare cu executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

amenintare cu executare silita

o rugaminte , va rog sa-mi spuneti daca firmei de recuperari EOS ii convine sa ma actioneze in instanta pentru o restanta de 28.000.000 lei vechi? si pe ce pot ei sa-mi puna sechestru pentru ca eu nu am niciun bun pe numele meu. Ma tot ameninta ca-mi pun sechestru pe bunuri mobile si imobile dar eu nu am nimic pe numele meu .Doar poprire pe salar, se poate nu? dar la un salar de 8 milioane cat poate sa fie poprirea? doar o treime nu?
Astept o parere, un sfat, va multumesc!
Cel mai recent răspuns: calytul , utilizator 14:34, 6 Ianuarie 2011
Sigur ca va infiinteaza poprirea pe salariu -e mult mai usor pentru ei-
Poprirea este de 1/3 maxim 1/2 daca nu aveti alte retineri salariale.
dar daca eu am depus luna trecuta un milion de exemplu se mai prelungeste executarea silita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)
Datorie neplatita; amenintari cu executare silita pikker pikker an anul 2007 am luat un credit de nevoile personale si nu am dat anapoi nici o transa. ma sunat de la eos .ro si mi a zis ca ma executa silita.eu nu stau an ... (vezi toată discuția)
Sechestru apartament, imprumut bancar, problema urgenta buradaflorin buradaflorin Buna Ziua, am facut un imprumut de 65milioane acum 4 ani pentru cineva, acea persoana nu a mai platit de ceva timp,nu stiu exact de cand! Imi tot veneau ... (vezi toată discuția)