avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua

am si eu o intrebare..., daca am incheiat si semnat un contract de inchiriere mai trebuie incheiat si contract de comodat intre parti?
Cel mai recent răspuns: Sinescu Vasilichia , Expert judiciar 15:43, 8 Ianuarie 2011
comodatul este "folosinta gratuita" a unui bun pe o perioada determinata...inchirierea este "cu bani"...sunt 2 contracte diferite...
NU,SUNT 2 CONTRACTE DIFERITE, DV SI PROPRIETARUL ATI OPTAT PT PLATA CHIRIE,NU PENTRU FOLOSINTA GRATUITA. E SUFICIENT CE ATI SEMNAT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat si inregistrarea la finante cristina69 cristina69 Buna dimineata, Va rog sa imi spuneti daca proprieatrul unui apartament doreste sa dea in folosinta gratuita acest apartament unei persoane pe o anumita ... (vezi toată discuția)
Chiriasul doreste contract comodat pt. un tert (sc) ContSters84851 ContSters84851 Buna ziua tuturor, Sunt persoana fizica - proprietar [u]apartament cu 2 cam.+ dependinte, inchiriat[/u] (tot) legal unei societati comerciale (ob. pr. ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat ContSters146176 ContSters146176 gazda copiilor mei le a spus ca le face un contract de comodat,va intreb ; copii mei vor plati toate utilitatiile apa gaz,curent,impozit,datorii,in afara de ... (vezi toată discuția)