avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lac artificial langa gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lac artificial langa gard

Buna ziua,

va rog sa imi dati un sfat in ceea ce priveste legalitatea construirii unui lac artificial langa gardul ce imprejmuieste proprietatea vecinului meu. Datorita faptului ca terenul e nisipos, drumul de servitute care desparte cele doua proprietati (si care e accesul spre proprietatea mea) "se scurge" ca sa zic asa in lacul lui. Constructia lacului a fost intentionata, deoarece vecinul meu mi-a declarat clar ca el nu doreste vecini in imediata sa apropiere.

Exista vreo reglementare care sa il oblige sa isi "mute " lacul macar la vreo 5 m?

Multumesc in avans,

DBDB

Alte discuții în legătură

Magazie construita la limita dintre proprietati fara acordul vecinului+ scurgere apa din precipitatii pe terenul vecin Mimi74 Mimi74 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: detin un teren construibil, de care nu m-am putut ocupa timp de un numar de ani. Initial am ... (vezi toată discuția)
Obstructionarea accesului la casa a autovehicolului HeniuV HeniuV In primul rand scuze, am scris autovehicol, in loc de autovehicul. E putin complicat, dar sper sa ma ajutati. Suntem trei proprietari. Accesul la drumul de la ... (vezi toată discuția)
Casa pe extravila mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)