avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa pe extravila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa pe extravila

in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan si si-a construit casa). exista drum de acces lat de 7 m., avand drept de servitute. La o prima intrebare la primarie mi s-a spus ca nu pot construi numic, si ca nu pot sa-l trec in intravilan pentru ca e o suprafata prea mica. ce sa fac? sau consiliul judetean poate elibera autorizatie de constructie?

Alte discuții în legătură

Teren 500m2 extravilan gard in gard cu intravilan = nu pot construi mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)
Este drum de acces sau nu laur2000 laur2000 Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am cumparat o casa cu teren si cu asa zisul drum de acces.Drumul de acces ( care este trecut teren arabil in cadastru si in ... (vezi toată discuția)
Primaria refuza sa aplice legea mangaliotul mangaliotul Multumesc anticipat celor care ma vor indruma!Am cumparat in anul 1997 un teren pentru constructie in suprafata de 150m patrati dintr-un lot de 1000mpatrati ... (vezi toată discuția)