avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme diverse privind angajatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme diverse privind angajatorul

Am depus cerere de pensionare anticipata conform noii legi a pensiilor. Intrucat ma aflu in situatia in care am un preaviz de disponibilizare, depunand cererea am solicitat a mi se acorda concediu de odihna pe anul 2010. Momentan, avand preavizul am beneficiat si de concediu medical, concediu in care ma aflu si acum. Angajatorul a refuzat acordarea concediului de odihna invocand preavizul.
Va intreb:
1. depunand cerere de pensionare, aveau dreptul sa imi refuze concediul de odihna?
2. refuzand acordarea concediului, mai pot beneficia de banii pe concediu si prima de vacanta la expirarea contractului meu de munca?
3. depunand o cerere de pensionare, mai ramanea valabil preavizul?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Preaviz carmenistan carmenistan Buna ziua, Sint un salariat care urmeaza a fi disponibilizat in urma restructurarii de la CFR.Marfa deoarece unitatea in care lucram deocamdata se va ... (vezi toată discuția)
Pot intrerupe concediul medical? Anghel _1954 Anghel _1954 buna seara, as dori sa stiu dc pot intrupe concediu medical. precizez ca perioada de preaviz a expirat ma aflu in concediul medical si vreau sa ies la pensie ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz? MmeButterfly MmeButterfly Va rog sa-mi dati si mie un sfat in urmatoarea problema. Sotului meu, care lucreaza in vanzari, i s-a refuzat cererea de concediu pentru data solicitata, desi ... (vezi toată discuția)