avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ce trebuie sa fac ca sa mi inapoieze compania 2 bilete ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

ce trebuie sa fac ca sa mi inapoieze compania 2 bilete de avion ,anuland zborul.

buna seara, acum 3 saptamani mi sa anulat un zbor din zaragoza spre bucuresti mie si iubitei mele. ce ma sfatuiti sa fac sau la cine sa apelez ca sa mi pot recupera banii.am depus la aeroportul din zaragoza o plangere impotriva lor si pe internet dar vad ca nu mi au dat nici un semn.stiu k nu e o companie seriosa dar au mai fost cazuri si pana la urma si au vazut banii.astemt un raspuns cat mai rapid si concret .va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 16:25, 6 Ianuarie 2011
Trebuie sa formulati o reclamatie la ANPC conform Regulamentului 261/2004- de stabilire a unor norme comune în materie de compensare si de asistenta a pasagerilor în eventualitatea refuzului la îmbarcare si anularii sau întârzierii prelungite a zborurilor.
In functie de motive puteti solicita despagubiri asa cum prevede Regulamentul sau daca anularea zborului este datorata de un caz fortuit ce nu ii este imputabil operatorului aerian va primiti banii pe bilete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare contravaloare bilete avion agentie turism Emanuel.cohal Emanuel.cohal Inainte de pandemie am achizitionat prin intermediul unei agentii de turism bilete de avion la o companie aeriana. A venit pandemia si zborurile respective au ... (vezi toată discuția)
Drepturi pasageri zbor anulat maranos76 maranos76 Buna ziua! Am 2 săptămâni am avut o serie de probleme cu un zbor care s-a decalat si apoi a fost anulat, si as dori sa ştiu daca pot cere compensaţii de ... (vezi toată discuția)
Returnare bani pt bilet de zbor anulat Allyne3 Allyne3 Buna ziua, Am un bilet de avion care a fost anulat anul trecut in urma restrictiilor de calatorie in contextul pandemiei (zbor anulat), pentru care am cerut ... (vezi toată discuția)