avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ma numesc carmen
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ma numesc carmen

ma aflu intro situatie critica:sunt casatorita de 25 de ani,dintre care reiese 2copii den casatoria sotului anterioara,pe pat de moarte sotul meu a facut cu una din fete un act notarial care nu stiu ce contine si as dori sa stiu daca orece act notarial se poate ataca,va rog sami dati detali ce act nu poate fi atacat inafara de actul vinzare cumparare.cu deosebit respect va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters184374 , utilizator 16:09, 6 Ianuarie 2011
la dezbaterea succesiunii de pe sotul dvs probabil o sa aflati si ce fel de act a incheiat. Dvs ca sotie supravietuitoare veniti la succesiune alaturi de mostenitorii rezervatari ( copii sotului ) cu o cota de 1/4.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa fac donatie sau vinzare cumparare benni benni Vreau sa fac un act cu tatal meu pe un apartament, precizez ca tatal meu are 2 apartamente proprietate personala si se casatoreste in luna iunie cu o doamna ... (vezi toată discuția)
Acte succesiune andreimihaita andreimihaita matusa mea are un testament facut la notariat de unchiul meu decedat prin care ii lasa tot. o poate ajuta la succesiune daca unchilu a avut un copil ... (vezi toată discuția)
"atacabilitate" act de mostenire zippy zippy Buna ziua, Apelez la ajutorul dumneavoastra cu urmatoarea problema: mama mea a dobandit in urma divortului un apartament. Momentan este recasatorita, iar ... (vezi toată discuția)