avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... accident la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

accident la locul de munca

Buna ziua,nu stiu daca am postat unde trebuie,iar daca nu,imi cer scuze,dar am o intrebare:
-am suferit un accident la locul de munca mai grav,(mai pe scurt)lucrand ca bucatar,am fost trimis in afara bucatariei,intr`un mic depozit sa aduc un sac de faina,cand am iesit ,am alunecat din cauza mizeriei,am cazut si mi`am indoit coloana,mi`a fost dat de la spital medical,21 de zile iar tratamentul l`am suportat eu,si cand m`am intors la job mi`au zis ca fac ce vreau,precizand ca ei nu suporta medicalul,iar eu nu am semnat nici un document referitor la protectia muncii,iar apoi mi`am depus demisia,ii pot da in judecata?merci frumos
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2011
draky90, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:50, 10 Ianuarie 2011
Sunteti angajat cu forme legale la acea societate ?

Da, ii puteti actiona in judecata pentru neplata concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire cu intentie cu masina irissscy irissscy Am o problema si as vrea sa ma ajutati. Duminica trecuta eu si vecinul meu aveam la poarta cativa saci cu cartofi pentru a ii vinde. O persoana din comuna a ... (vezi toată discuția)
Accident de munca monica1212 monica1212 In urma cu un un am cazut in timpul serviciului pe o scara de marmura si mi-am fracturat coccisul,am crezut ca e o cazatura simpla care nu are urmari dar acum ... (vezi toată discuția)
Probleme cu demisia plazmodonia plazmodonia Bună ziua, Mama mea, gestionară la o firmă, a fost intimidată să-şi scrie demisia pe 8 Iulie, vineri, care conţinea termenul \"cu efect imediat\". ... (vezi toată discuția)