avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... erori in acte personale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

erori in acte personale

Numele mamei in buletinul de identitate este Ghiorghita iar in acte de vanzare cumparare a unor parti din proprietatea imobiliara apare Gheorghita; cum se procedeaza pentru corectarea acestor erori ? Va multumesc foarte mult !
LA MULTI ANI !
Cel mai recent răspuns: Sinescu Vasilichia , Expert judiciar 18:13, 6 Ianuarie 2011
cu cerere de indreptare eroare materiala asupra numelui ,documentat cu CI de catre persoana in cauza ,. adresate autoritatii unde ati perfectat actele .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu o greseala in numele cumparatorului mariana26 mariana26 Buna seara Va rog sa i.mi raspundeti si mie la aceasta intrebare. In 2004 am vindut apartamentul nepoatei mele si dupa atita timp ne.am dat seama ca numele ... (vezi toată discuția)
Sentinta invalidata marfan marfan Buna ziua, Am castigat un proces, s-a dat sentinta definitiva, dar acum aceasta este contestata pe motiv ca in hotarare nu etrecut numele meu intreg (mai am ... (vezi toată discuția)
Indreptare de urgenta eroare materiala camib camib M-ar interesa sa stiu daca exista vreo modalitate de indreptare a erorii materiale in regim de urgenta . Este vorba de prenumele paratului care apare in 2 ... (vezi toată discuția)