avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DEZMOSTENIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DEZMOSTENIRE

Buna seara! As dori sa primesc cateva lamuriri intr-o problema cu care ma confrunt de cativa ani... tatal meu locuieste impreuna cu bunica mea in casa ei, bunicul meu a decedat in urma cu 8 ani iar tatal meu este un betiv notoriu care este f violent si o agreseaza verbal si uneori fizic pe bunica mea. De cate ori au loc aceste altercatii se face solicita 112 si vine politia care nu face nimic motivand ca nu-l pot evacua deoarece are cota parte din casa dupa bunicul meu. Intrebarea mea este daca exista vreo posibilitate de al scoate din dreptul de mostenitor si apoi de al evacua din locuinta. Va multumesc anticipat!:((
Cel mai recent răspuns: DALYA , utilizator 21:59, 6 Ianuarie 2011
sper ca macar asa se poate rezolva situatia, dar sti cumva cat poate dura procesul? el nu se va prezenta la nici o infatisare decat daca il duce fortat, asa a procedat si la procesul de divort, s-a desfacut casatoria in lipsa lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate fi dus la un control psihologic o persoana fara acordul sau Aida@ Aida@ Tatal meu se trage dintr o familie de alcolisti foarte agresivi ( ca si exemplu fratele tatalui meu o alerga prin curte pe sotia acestuia cu toporul). Tata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o intrebare. parintii mei au cumparat prin ... AiramSt AiramSt Buna ziua. Am si eu o intrebare. Parintii mei au cumparat prin contract de vanzare cumparare o casa de la bunicii mei din partea tatalui. Acestia sunt ambii ... (vezi toată discuția)
Succesiune! urgent! cami250786 cami250786 Buna ziua, Am nevoie urgenta de un staft in ceea ce o priveste pe o prietena apropiata a mea: Locuieste impreuna cu parintii si bunica undeva lg ... (vezi toată discuția)