avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile firma tamplarie pvc
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile firma tamplarie pvc

buna ziua.
ca si firma de tamplarie pvc, avem vreo sansa (ne incadram in vreun domeniu), de a primi fonduri nerambursabile? daca da, ce trebuie sa facem pentru asta?
eu nu ma pricep deloc la chestiile astea, si seful meu m a rugat sa ma interesez.
Daca ma poate ajuta cineva..
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 19:52, 6 Ianuarie 2011
Da, va incadrati in mai multe domenii, in functie de dimensiunea firmei si de amplasarea sediului/atelierului.

Daca nu aveti notiuni in domeniu, probabil cel mai eficient este sa va adresati unui consultant specializat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile udangiu udangiu Doresc sa deschid o fabrica de confectii. Pot accesa fonduri europene si daca da, pentru ce anume (cumparare teren,cladire,inchiriere spatiu,cumpararea de ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile natalyn natalyn sunt persoana fizica si as dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile pentru costruirea unei pensiuni in zona rurala si cum sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare service auto marr marr Buna ziua. Pentru a infiinta o spalatorie/service auto cu fonduri EU, in ce program m-as incadra? Mentionez ca nu am avut nicio firma deschisa pana acum si ... (vezi toată discuția)