Ceea ce ma roade ca si o mare problema personala este faptul ca am 2 firme si nu stiu cum sa le inchid. Doar una dintre ele are datorii mari la bugetul de stat si un credit restant de 6,500 euro la BCC scos inafara bilantului, in urma caruia banca BCC mi-a pus poprire pe cardul meu personal. La amandoua firmele sunt in urma foarte mult cu declaratiile obligatorii. Abia acum am reusit sa gasesc un contabil bun, dispus sa ma ajute. Mi-este teama si de amenzi... Cum ar trebui sa procedez sa inchid aceste 2 firme, care ar fi cea mai buna varianta? Nu imi permit sa platesc datoriile la bugetul de stat... ce ar trebui sa fac in aceasta privinta? Exista vreo metoda prin care nu le-as mai plati? Statul poate sa puna poprire ce contul meu personal? Si o ultima intrebare, cum sa procedez in cazul popririi, ca banca BCC sa nu imi ia toti banii de pe card, luna de luna?
Multumesc anticipat din suflet. Sper ca nu am obosit pe nimeni cu atatea intrebari.
Bilanț contabil
Diana3432
As vrea sa închid srl-ul deschis in anul 2016. Problema este ca bilanțul contabil nu a fost depus in 2017, srl-ul nu mai are activitate din februarie 2017, ... (vezi toată discuția)
Ridicare poprire
bliss21
Buna ziua,
In 2007 am facut la o banca 2 contracte de credit si un card de credit. In timp nu am mai platit cele 2 credite iar in cele din urma (anul ... (vezi toată discuția)