avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie conform noii legi
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie conform noii legi

Pensionare pe grupe de munca, pt grupa a II-a de munca, vechime totala in munca 31ani si 4luni, din care 21ani si 9luni in grupa a II-a. Date personale: femeie, 17.02.1956. Cand poate iesi la pensie?
VA MULTUMESC.
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2011
rodiq, utilizator
Cel mai recent răspuns: rodiq , utilizator 14:44, 8 Ianuarie 2011
Puteti beneficia de:
-pensie pentru limita de varsta la 55 de ani si 10 luni intrucat ati realizat stagiul complet de cotizare de 30 de ani si 4 luni, varsta standard de pensionare de 60 de ani si 4 luni fiind redusa cu 4 ani si 6 luni pentru perioada lucrata in grupa II de munca;
-pensie anticipata partiala la varsta de 55 de ani si 4 luni.

Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Va multumesc. Va doresc sanatate si spor la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie limita de varsta, pensie anticipata,pensie partial anticipata Dorina Miclescu Dorina Miclescu Buna dimineata! Numele meu este Dorina si as dori sa-mi raspundeti la cateva intrebari legate de pensionare. Sant nascuta la 27.03.1955. Am o vechime de 21ani ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie potrivit viitoarei legi a pensiilor? violeta panduru violeta panduru M-am nascut in 15.03.1956, am vechime in grupa 2 de munca de 22 ani9 luni si 15 zile, iar in grupa 3 de munca o vechime de 7 ani 10 luni si 27 zile. Va rog ... (vezi toată discuția)