avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzarea unei masini luata prin credit auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzarea unei masini luata prin credit auto

ce se poate intampla in cazul in care am cumparat o masina astfel: banca m-a creditat cu suma necesara (valoarea masinii) iar masina a fost trecuta gaj pentru acest credit. Dupa un anumit timp am vandut aceasta masina (pe nici un document al masinii nu aparea numele bancii, iar la financiar nu a fost nici o problema cand am vandut masina). Daca banca afla ca am vanduto, ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:23, 6 Ianuarie 2011
daca va platiti ratele, nu-i intereseaza. daca nu va plati si ei nu au ce sa execute, va fac plangere penala dvs si il actioneaza in judecata pe cumparator pt revocarea actului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare bun gajat -fapta ascunsa de vanzator adonis33 adonis33 in urma cu 3 ani am cumparat cu factura de la o S.C si plata in rate o rulota comerciala ce a fost postata la vanzare pe un site specializat auto. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit la banca deeautza deeautza buna ziua, am o mare problema, am un credit bancar neplatit de 1 an, banca si-a recuperat banii de la o firma de asigurari iar firma la randul ei imi dau ... (vezi toată discuția)
Am o problema legata de cumpararea unei masini ContSters116517 ContSters116517 in anul 2008 luna ianuarie am cumparat o masina de la o persoana fizica cu care am incheiat un act de vanzare -cumparare la un ghiseu auto iar aceasta ... (vezi toată discuția)