avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA DE PRIMA INMATRICULARE, TAXA DE POLUARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA DE PRIMA INMATRICULARE, TAXA DE POLUARE

Am inmatriculat masina in 2009.Am castigat primul proces, Finantele au facut recurs, alti bani si, poate ii pierd... Sora mea a inmatriculat masina in 2007, a castigat primul proces, acum urmeaza recursul, stiti cumva daca e sigur ca va castiga sau depinde de judecator? Are rost sa mai dam banii avocatilor?
VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Lorena Chirila , Avocat 21:10, 6 Ianuarie 2011
Practica instantelor nu este unitara, dar in marea majoritate a cazurilor solutiile pronuntate sunt in sensul restituirii taxei. Ce platiti si cui ramane exclusiv la aprecierea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare Bias39 Bias39 Am cumparat o masina pe care nu am inscris-o avand in vedere ca trebuie sa platesc taxa de prima inmatriculare. Pot solicita scutirea de la plata acesteia ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare ioana_mad ioana_mad Suntem noii posesori ai unui VW Golf IV 1.4 16v benzina, an fabricatie 2000 achizitonata in targul de masini. Acolo vechiul proprietar ne-a asigurat ca masina ... (vezi toată discuția)