avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Poate sa ma ajute cineva?....Cat dureaza un divort la o casnicie de cateva luni ,in care singurul bun comun este un autoturism?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:59, 6 Ianuarie 2011
Divorțul durează în funcție de probele pe care le veți administra.
Daca sunteți ambii soti de acord si nu aveti copii minori, divortul
casatoria se paote desface la primul termen de judecata.
Problema cu autoturismul se rezolva printr-un partaj.
copii nu sunt, si kt despre comun acord...nu stiu ce sa spun. makr o perioada minima si maxima, poate sa imi spuna cineva? multumesc
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2011
aura_larisa, utilizator
daca sunteti de acord si mergeti la notar, intr-o luna sunteti divortati. in instanta divortati la primul termen, dar depinde cand va fi stabilit acela
daca unul din soti nu e de acord , divortati numai in instanta si va trebui sa demonstrati ca aveti motive pt un divort, ca aceasta casnicie nu mai poate continua. veti avea nevoie de martori, dureaza mai mult, cateva termene
Daca nu sunteti de acord amandoi, trebuie sa administrati probe, martori.
Dureaza cel putin 2-3 luni.
am inteles. multumesc mult .

Alte discuții în legătură

Divort alinutza2705 alinutza2705 cat credeti ca dureaza un divort,cu un minor de 5 ani si fara lucruri de impartit intre soti?un an? doi?mentionez ca sotul nu vrea sa divorteze! #-o primul ... (vezi toată discuția)
Divort la cinci luni dupa casatorie sonder sonder Buna.Am nevoie de cateva informatii legate de divort.Suntem casatoriti de cinci luni,nu avem copii,nu vor exista bunuri de impartit,totul se face de comun ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la divort a sotului silviu35 silviu35 SOTUL nu se prezinta de loc la divort si se amina procesul e citat la fiecare proces si cind vine vrea impacare ca are 2 copii de crescut si eu ca sotie vreau ... (vezi toată discuția)